Dalby Gymnastikförening söker fler ledare!

I Dalby GF har vi ca 300 aktiva barn och ungdomar som bor framförallt Dalby, Södra Sandby, Torna Hällestad, Genarp och Veberöd. Vi erbjuder barngymnastik för 4-5 åringar och truppgymnastik från 6 år. Våra äldsta gymnaster är ca 16 år.

Är Du eller känner Du någon som är intresserad av att vara ledare i någon av våra grupper? I sådana fall får Du gärna höra av dig till oss! Föreningen står för utbildning om du inte redan har det.

Vi har många barn som vill börja på gymnastik hos oss men vi behöver fler ledare för att kunna erbjuda så många som möjligt en plats i vår förening. Om Du har barn som står i kö och kan tänka Dig att vara ledare så kan Du på så sätt få plats snabbare till ditt barn.

Du når oss lättast via ordforande@dalbygf.se eller kansliet@dalbygf.se

Styrelsen i Dalby GF