Barngrupper

Söndagen den 5 juni (10:00) öppnar vi upp möjligheten att anmäla sig till vår barngymnastik 4-5 år till VT22 (Barn födda 2017-2018). Principen först till kvarn gäller och du anmäler dig nedan:

Får ni ingen plats, så kan ni bevaka gruppen/grupperna så att ni får en notis om en ledig plats dyker upp vid ett senare tillfälle.

Anmälan till barngymnastik

Truppgymnastik

Dalby GF erbjuder Truppgymnastik från 6 år och uppåt (Höstterminen det året barnet fyller 6 år). Vi har för närvarande stängt vår kö för att beta av denna och därefter påbörja samma bokningssystem som vi idag har för barngymnastiken. Det vill säga att man kan boka sin plats i de grupper där det finns lediga platser. Först till kvarn kommer då att gälla. Så fort vi vet mer om när platserna kan öppnas upp för bokning, hittar ni all information här på hemsidan.

Har du tidigare erfarenhet av truppgymnastik?

Om du/ditt barn tidigare varit aktiv som gymnast eller vill byta förening och tror att du/ditt barn är aktuell för någon av våra fortsättningsgrupper eller tävlingsgrupper, så hör av dig till kansliet@dalbygf.se. Dessa platser kommer inte att finnas som bokningsbara. Plats i en fortsättningsgrupp/tävlingsgrupp kan endast fås efter kontakt med oss.