Föreningskläder

Medlemmar kan beställa Dalby GF:s föreningskläder med logga och möjlighet till namntryck via Intersport. Man kan även beställa väska, ryggsäck och gympapåse med namn och föreningslogga.

Du beställer enklast via webshoppen: https://team.intersport.se/dalby-gf

Kollektionen är från Craft och alla kläder finns i storlekarna Herr, Dam och Barn. Plaggen finns även att prova i Intersports butik på Stora Bernstorp om man är osäker på storlek (med viss reservation mot att inte samtliga plagg alltid finns i alla storlekar). Nedan finns en kort beskrivning av de olika plaggen.

Överdelar

Mörkblå träningsjacka med hel dragkedja

Mörkblå träningströja med kort dragkedja i halsen

Både träningsjackan och träningströjan har DALBY GF tryckt på ryggen och fungerar utmärkt som representationskläder vid till exempel tävlingar. Jackan är särskilt praktisk att ta av och på vid framför allt tävling då man ofta har håret uppsatt i en frisyr och vill undvika att dra en tröja över huvudet. Tränar man i en tävlingsgrupp är det lämpligt att köpa någon av dessa överdelar.

Svart långärmad träningströja, T-shirt eller linne

Mörkblå hoodie

Hoodien har DALBY GF tryckt på ryggen. Hoodien är inte tänkt som ett träningsplagg eller representationsplagg vid defilering under tävling.

Nederdelar

Svart träningsbyxa med avsmalnande passform och dragkedja nedtill

Svarta träningstights

Svarta hotpants eller shorts